Handledning för att använda Moodle

I det här kapitlet finns en snabblänk till den mest kompletta handledning för att använda MOODLE utformad för att vara nybörjare men även för de mer avancerade MOODLEanvändarna.

Vad är MOODLE?

Denna handledning som är gjord av Moodle HQ är en snabb översikt av Moodle-lärplattform. Moodle är den mest populära open source-lärplattformen i världen och tillhandahåller kraftfulla gratisverktyg som hjälper hundratals miljoner människor över hela världen att lära sig online.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=3ORsUGVNxGs

 

Moodle 3.7 Övesikt

Denna handledning gjord av Moodle HQ visar funktionen i den senaste versionen av Moodle 3.7, som har ett nytt tema, betydande förbättringar av Analytics och Forum och förbättringar av meddelanden, badges, kurshantering och mycket mer …

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=2fVKDdLDOEY

 

Lär om Moodle Basics 3.7: Det här en fullständig lista över lärdomar för de flesta funktioner – De mest grundläggande begrepp för att det ska vara lätt att förstå

Denna lista med 32 tutorials gjord av Moodle HQ visar steg för steg användningen av den senaste versionen av Moodle med alla funktioner för admin från nybörjarnivå till de mest avancerade Moodle-användare:

Länk: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxcO_MFWQBDdoXpGILaTAj8S6O8-I6nRR

En introduktion till Moodle cloud

  1. Skapa ett Moodle konto. 3:52
  2. Lägg till användare till kurser. 22:09
  3. Lägg till bedömningar. 27:25

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=oJ3qwBaQsOk